-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

31/5/10

Η Espresso, το παράπονο του Αλκαίου και το γυμνό βίντεο της Λένα


Στην εφημερίδα Espresso σήμερα, γίνεται λόγος - και μάλιστα πρωτοσέλιδα - για "το μεγάλο παράπονο του Αλκαίου". (Βρήκαμε τη σχετική πληροφορία στο Διαδίκτυο). Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μέτριο είναι καλό. Διότι ο κόσμος, και κρίση έχει και, κυρίως, αφτιά για ν' ακούει. Στην εισαγωγή του άρθρου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Γιώργος Αλκαίος ξεσήκωσε την Ευρώπη με το «Opa» (του), αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη φετινή Eurovision, ο ίδιος έμεινε στο τέλος με γλυκόπικρη γεύση! Ο δημοφιλής τραγουδιστής νιώθει ικανοποίηση, γιατί κατάφερε να ενθουσιάσει το ευρωπαϊκό κοινό, αλλά έχει και μεγάλα παράπονα από κάποιους...".

Το δικό μας σχόλιο είναι ότι σε περιπτώσεις αποτυχίας, κατά κανόνα οι άνθρωποι σπεύδουν να τα φορτώσουν όλα στον ...τράγο. Τον "αποδιοπομπαίο τράγο", όπως τον έλεγαν στην αρχαιότητα. Σε λίγο, που θ' αγοράσουμε την εφημερίδα, είμαστε περίεργοι να δούμε ποιον κακόμοιρο τράγο κατηγορεί ο Αλκαίος. Ωστόσο...

Ωστόσο μία είναι η αλήθεια: Το τραγούδι που κέρδισε το διαγωνισμό είναι στην κυριολεξία υπέροχο! Η μικρή Λένα παρέδωσε μαθήματα σε όλους τους Αλκαίους εκεί, μαθήματα σεμνότητας, ερμηνείας, φωνητικών ικανοτήτων, σε συνδυασμό πάντα με την εξαιρετική σύνθεση και στίχο ρηξικέλευθο για τη λογοτεχνία.

(Μετάφραση του τραγουδιού της Λένα, θα βρείτε στο ιστολόγιό μας Soul of Sol! και πιο συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: http://soulofsol.blogspot.com/2010/05/lena.html. Μπείτε να δείτε και το βίντεο).

Δυο λόγια για τη γυμνή εμφάνιση της Λένα

Τέλος, επειδή πολύς λόγος γίνεται για ένα γυμνό βίντεο με τη Λένα, ναι πράγματι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και το είδαμε κι εμείς. Αλλά η βιντεοσκόπηση γίνεται κρυφά. Όταν η Λένα με τον ερωτικό της σύντροφο ανακαλύπτουν ότι παρακολουθούνται, διαμαρτύρονται έντονα. Πρόκειται για προσωπικές στιγμές τραβηγμένες από παπαράτσι και η φωτογραφία που παραθέτουμε παρακάτω, μόνο καλλιτεχνική θέση μπορεί να έχει.


Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...