-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

28/5/10

Τοποθέτηση βηματοδότη στον Τόλη Βοσκόπουλο


Σε επέμβαση τοποθέτησης μόνιμου βηματοδότη υποβλήθηκε το πρωί ο Τόλης Βοσκόπουλος. Η επέμβαση ρουτίνας διήρκεσε 40 λεπτά, έγινε με τοπική αναισθησία, και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ανανήψει και είναι ευδιάθετος, ενώ στο πλευρό του ήταν από το πρωί και παραμένει η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Την επέμβαση έφεραν σε πέρας ο αντιπλοίαρχος αναπληρωτής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Σπύρος Παπαϊωάννου και ο γιατρός Γιώργος Κωνσταντέλλος.

Μιλώντας στη zougla.gr, ο κ. Παπαϊωάννου διέψευσε τις φήμες που ήθελαν η κατάσταση της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου να παρουσιάζει επιδείνωση και να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ο τραγουδιστής κοιμόταν ήσυχος στο δωμάτιό του.

Πηγή: http://www.madata.gr/epikairotita/social/64029.html.

Σημείωση δική μας: Είναι κρίμα που αυτός ο καλός άνθρωπος και σημαντικός τραγουδιστής μας, υπέστη τέτοια ταπείνωση τον τελευταίο καιρό από τα Μ.Μ.Ε. Είδαμε με μεγάλη έκπληξη ότι ακόμα και ιδιαίτερα κόσμιοι δημοσιογράφοι σαν τον Άκη Παυλόπουλο (έχουμε κάνει ήδη σχετική αναφορά) παρασύρθηκαν άκριτα από το γενικό αρνητικό κλίμα... Ιδού τώρα, η πιο αγαπημένη φωνή της Ελλάδας, ταλαιπωρείται στο κρεβάτι του πόνου. Αύριο, όλοι οι δημοσιογράφοι θα παρακαλούν για ένα CD του Τόλη, για να το βάλουν στις εφημερίδες τους... Πάντα το κέρδος, πρώτα το κέρδος κι ό,τι πουλάει... Ύστερα, διαμαρτύρονται που βγήκε το θρήσκευμα απ' τις ταυτότητες... Ουαί, πια!...

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...