-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

3/5/10

Πρόταση γάμου στη "βασίλισσα των χαλιών"


Είναι δυναμική, αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και έχει τον δικό της τρόπο για να πλασάρει το …εμπόρευμά της. Πρόσφατα δέχτηκε από τον αγαπημένο της πρόταση γάμου. Ποια είναι; Ο λόγος για τη «βασίλισσα των χαλιών», που ανήμερα την Πρωτομαγιά εκτός από τον εορτασμό των γενεθλίων της, είχε και άλλον ένα λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της. Η Δέσποινα Μοιραράκη ένιωσε ευτυχισμένη που άκουσε μία τέτοια πρόταση από τον σύντροφό της Γιάννη Κοντούλη και φυσικά είπε το μεγάλο «ναι», γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της.

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην πολυτελέστατη εξοχική κατοικία της στον Ωρωπό. Χειροποίητα χαλιά είχαν στρωθεί στο γρασίδι κι ένας πλούσιος μπουφές υπήρχε στη διάθεση των καλεσμένων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση της φίλης τους και έφτασαν στον Ωρωπό προκειμένου να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και τη μοιράστηκε με όλους όσοι βρίσκονταν στο πλευρό της αυτό το βράδυ.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Θα ήθελαν αυτό να γίνει πολύ νωρίτερα, όμως η Δέσποινα πρώτα θέλει να παντρέψει τον μεγάλο της γιο, τον γιο του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο, τον οποίο μεγάλωσε η Δέσποινα μαζί με τα δύο δικά της αγόρια και δεν τον ξεχωρίζει. Αμέσως μετά τον γάμο του θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον δικό της. Παρούσα στο γλέντι ήταν και η Φώφη Γεννηματά, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της φίλης της σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή, η Βάνα Μπάρμπα με τον σύντροφό της κ.ά.

Πηγή: Espresso

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...