-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

10/5/10

Η Άντζελα Δημητρίου σε νέες περιπέτειες


Ο προηγούμενος δικηγόρος της τραγουδίστριας κ. Νίκος Αγαπηνός επισημαίνει ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν μεγάλα ποσά επιταγών τα οποία είχαν υπογραφεί από την κα. Δημητρίου και είχαν δοθεί σε διευκόλυνση σε τρίτο πρόσωπο δικής της εμπιστοσύνης και επιλογής, ο οποίος τις ειχε χρησιμοποιήσει». (Σημείωση: Το συνολικό χρέος ανέρχεται με τους τόκους σήμερα, στο ποσό των 15.000 ευρώ).

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, φρουρούμενη, παραμένει η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μεταφέρθηκε εκεί από τα κρατητήρια με έντονη αδιαθεσία. Η τραγουδίστρια συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Κέντρο Διασκέδασης που εργάζεται. Οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν την πληροφόρησαν ότι «έχουν εντολή να την προσαγάγουν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Λίγο αργότερα, πρωί Σαββάτου, στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, η ίδια ζήτησε να αναβληθεί για δύο μέρες η σύλληψή της, δεδομένου ότι λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου ήταν κλειστό το ταμείο, όπου θα μπορούσε να πληρώσει και να αφεθεί ελεύθερη. Μάλιστα είπε: «Αφήστε με να εργαστώ Σάββατο και Κυριακή και τη Δευτέρα θα έχω τα χρήματα να πληρώσω». Κάτι που όμως αρνήθηκε ο Εισαγγελέας.

Για ό,τι συνέβη στην Άντζελα Δημητρίου, φημολογείται ότι φταίει ένας πρώην έρωτάς της. Η εμπιστοσύνη που έδειξε σε πρώην σύντροφό της πριν από σχεδόν 5 χρόνια, με το να εκδώσει επιταγές για λογαριασμό του, την οδήγησαν στην ταλαιπωρία αυτή, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί απότομα η υγεία της, μιας και μόλις πριν από λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για αφαίρεση χολής.

Ο κ. Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος πρωτοδίκως είχε επιληφθεί της υπόθεσης, μας πληροφόρησε επίσης ότι τότε η Άντζελα είχε αντιληφθεί πολύ καλά τι συνέβαινε και είχε μάλιστα κάνει μήνυση στον πρώην σύντροφό της. «Είχε κινηθεί μια ποινική διαδικασία, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη, αλλά από εκεί και πέρα ήταν προσωπική επιλογή της κας. Δημητρίου η μήνυση αυτή να αποσυρθεί».

Και αναρωτιόμαστε εμείς: Μήπως, τελικά, ο αθώος την πληρώνει;

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...