-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

4/5/10

Μαριάννα Ντούβλη: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του καυτού DVD


Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με δημοσιεύματα τα γυρίσματα της ταινίας καυτού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Ντούβλη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ενώ η ταινία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για το περιεχόμενο της αισθησιακής ταινίας είναι μόνο δύο…, με το πρώτο να θέλει τα γυρίσματα να γυρίστηκαν στο Λαγονήσι και το δεύτερο τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί της Κέρκυρας, ενώ οι σκηνές είναι πολύ πιο τολμηρές και καυτές από αυτές της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Σειρηνάκη, στην οποία ανήκει και γυρίστηκε η εν λόγω ταινία και κυκλοφόρησε και το DVD της Τζούλιας λένε πως η πληθωρική ξανθιά πρωταγωνίστρια ήταν ιδιαίτερη αποκαλυπτική και ταλαντούχα.

Υπενθυμίζουμε πως η ξανθιά και ζουμερή Μαριάννα, λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει στο Star πως ο μόνος λόγος που θα γύριζε μια αισθησιακή ταινία και όχι πορνό, είναι για να εξασφαλίσει το μέλλον του παιδιού της…. και όχι γιατί ζήλεψε τη «δόξα» της κυρίας Αλεξανδράτου, συμπληρώνουμε εμείς.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης, κάνει χρυσές δουλειές μετά την επιτυχία που είχε και έχει το DVD της Τζούλιας, έχοντας ήδη συμφωνήσει και με άλλες τρεις επώνυμες κυρίες να γυρίσει τρεις ακόμα ταινίες ανάλογου περιεχομένου.

Το DVD της Μαριάννας θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες σε όλα τα περίπτερα!...

Πηγή: i-live.gr

Δείτε σχετικά και στο http://xrysesgnorimies.blogspot.com (ιστολόγιο κατάλληλο μόνο για ενηλίκους) και στον απευθείας σύνδεσμο: http://xrysesgnorimies.blogspot.com/2010/05/17-dvd.html.

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...