-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

4/6/10

Η Έφη Θώδη δεν είναι καθόλου καλά (φήμες;)


Την Παρασκευή 21 Μαΐου του 2010 μεταφέρεται εσπευσμέ­να στο νοσοκομείο της Λαμί­ας. Πολλοί μίλησαν για ατύ­χημα ύστερα από πτώση στις σκάλες του σπιτού της στην Αρκίτσα, άλλοι για κρίση, κατάλοιπο από το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν, όταν ένα χρόνο πριν, στις 2 Μαΐου του 2009, η Έφη Θώ­δη οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλι­νική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και με κίνδυνο της ζωής της βούτηξε στο σιντριβάνι και άρχισε να τραβάει τα καλώδια προκειμένου να πάθει ηλε­κτροπληξία.

Ανάμεσα σε όλα αυτά και σε ένα γιγαντω­μένο όργιο φημών για τη σημερινή κα­τάσταση της υγείας της, την περασμένη Κυριακή βλέπουν το φως της δημοσιότη­τας φωτογραφίες από το εσωτερικό του εξοχικού της σπιτιού στην Αρκίτσα. Οι φωτογραφίες δείχνουν τρεις μισοκαμέ­νες μάσκες πεταμένες μέσα στο τζάκι, χυμένα στο πάτωμα λιωμένα κεριά, δια­σκορπισμένους παντού βόλους (φασό­λια και άλλους σπόρους από όσπρια) και κάποιοι μίλησαν για σατανιστική τελετή. Σίγουρα αυτή τη φορά η Έφη Θώδη έχει πολλά να πει.
Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του εξοχικού σας που δείχνουν διάφορα περίεργα πράγματα...

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com.

Σημείωση δική μας: Βλέπετε; Βλέπετε; Δε θέλει πολύ του ανθρώπου για να του ...φύγει! Συνεπώς, σταματήστε να μας μαλώνετε που δε βάζουμε συχνά αναρτήσεις. Αν συνεχίσετε να μας πιέζετε, θα πέσουμε κι εμείς στο συντριβάνι (της Ομονοίας)! Χε, χε...

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...