-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

25/11/12

Σοβαρά προβλήματα για τον Ανδρέα Μπάρκουλη και την οικογένειά του...


Νέα δραματική τροπή παίρνει η ζωή του δημοφιλούς πρωταγωνιστή και γόη της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα γνωστά, σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του λόγω οικονομικών προβλημάτων που μοιάζουν με θηλιά στον λαιμό του. Η μόνη λύση για την απελπιστική θέση στην οποία βρίσκεται ο θρύλος του ελληνικού σινεμά είναι η διαμονή του στο «Σπίτι του ηθοποιού» που θα ανοίξει τις πόρτες του τα Χριστούγεννα.

Ο Γολγοθάς του Ανδρέα Μπάρκουλη δεν έχει τελειωμό! Ο 76χρονος ηθοποιός νιώθει ανήμπορος έχοντας να αντιμετωπίσει ένα βουνό από προβλήματα, τα οποία καθημερινά γίνονται ολοένα και πιο έντονα, ολοένα και πιο αξεπέραστα. Καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον 11χρονο γιο του Νικόλα και δακρύζει.

Στο πλευρό του στέκεται πάντα η σύζυγος και φύλακας-άγγελός του Μαρία, αλλά κι εκείνη το τελευταίο διάστημα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. «Μας έχουν πνίξει τα χρέη! Η κατηφόρα μας ξεκίνησε το καλοκαίρι με τη δύσκολη εγχείρηση που έπρεπε να κάνω γιατί διέτρεχα μεγάλο κίνδυνο. Για να τα βγάλουμε πέρα δανειστήκαμε χρήματα και όλο αυτό μας έβγαλε εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να χρωστάμε ενοίκια. Χρωστάμε ακόμη και στο φαρμακείο που μας προμηθεύει τα φάρμακα του Ανδρέα, τα οποία είναι πάρα πολλά και πανάκριβα» εξομολογείται στην «Εspresso» η Μαρία Μπάρκουλη.

Πηγή: Espresso

Get our toolbar!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...