-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

19/11/12

Παπαχρήστου - Κασιδιάρης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους


Όχι, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο μέσα στο Νοέμβρη. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «News», που κυκλοφόρησε αυτό το Σάββατο (17/11) για πρώτη φορά, με τίτλο «Έρωτας και με τη... Βούλα», είναι αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές τους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Αύγουστο του 2012 ο ρεπόρτερ του περιοδικού «Icons» βρέθηκε στον όρμο του Πόρτο Κάγιο στη Μάνη και εντόπισε τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Βούλα Παπαχρήστου μαζί. Στην παρέα τους ήταν και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια.

Οι δύο τους είχαν μεταξύ τους μεγάλη οικειότητα και εκείνος ήταν συνεχώς δίπλα της. Η παρέα, αφού αποβιβάστηκε από τη βάρκα που τους είχε πάει για μπάνιο, κατευθύνθηκε σε ταβέρνα της περιοχής και για αρκετή ώρα είχαν χαλαρή κουβέντα.

Κατά την παραμονή τους στη Μάνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, επισκέφτηκαν και το Μνημείο για τα θύματα του Εμφυλίου στην Ελλάδα, ενώ οι δύο τους επισκέφτηκαν και μερικές απομονωμένες παραλίες.

Πηγή: Cosmo.gr

Εμείς τι να πούμε τώρα; Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!...

Get our toolbar!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...