-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

24/11/12

Χωρίζουν Βοσκόπουλος - Γκερέκου;


Στα πρόθυρα του διαζυγίου είναι η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star και το περιοδικό Ciao.

(Σημείωση Άρτ&Θεά: Πρόκειται για πολύ σοβαρές πηγές, κυρίες και κύριοι).

Μετά από 16 χρόνια έγγαμου βίου το ζευγάρι είναι σε διάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο ανιψιός του Τόλη Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός, δήλωσε πως «ο ένας ζει στην Κέρκυρα, ο άλλος στη Γλυφάδα. Το έχω μάθει από συγγενείς και γνωστούς. Λόγο της ιδιότητας που έχει η Άντζελα μάλλον το έχουν κρύψει».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος τους τελευταίους μήνες αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας ενώ μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με εκείνον να κάνει τα ψώνια του σπιτιού μόνος.

«Δεν είναι και στην καλύτερή του φάση. Άμα δεν είναι στα καλά του, δεν πάει πουθενά. Ο Τόλης Βοσκόπουλος όταν έχει στενοχώριες δεν μιλάει πουθενά», συμπλήρωσε ο ανιψιός του. (Σημείωση Άρτ&Θεά: Κάνε ανιψιό να δεις καλό).

Παλιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι έκανε χωριστές διακοπές ενώ η ρήξη ήρθε αφενός από την κρίση που πέρασε ο γάμος τους, αφετέρου από το δικαστικό αγώνα του τραγουδιστή σχετικά με τις φορολογικές παραβάσεις.

«Έχω ακούσει ότι είναι χώρια. Πρέπει να είναι από το καλοκαίρι. Δε θέλει να το δημοσιεύσει», κατέληξε η ίδια πηγή. Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού διαψεύδουν τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας πως η Άντζελα περνά μεγάλο διάστημα στην Κέρκυρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πηγή: SigmaLive

Get our toolbar!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...