-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

17/4/10

Νίκος Χατζηνικολάου και Έλλη Στάη - Δυο ιερά τέρατα μαζί

xatzinikolaou-staeehearts


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, είδαμε χθες, Παρασκευή, στη θέση του Γιώργου Τράγκα (πάνω αριστερά παράθυρο), την πάντα όμορφη και ιδιαίτερα αγαπητή μορφή της Έλλης Στάη. Με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, σχεδόν συμπαρουσίασε το δελτίο, δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, σε μια ανεπανάληπτη μυσταγωγία δύο ιερών τεράτων της δημοσιογραφίας μας. Ήταν κυριολεκτικά απόλαυση να βλέπεις να ράβει ο Νίκος, να λύνει η Στάη και τανάπαλιν!

"Να σάς πω, κύριε Παυλόπουλε" και "να σού πω, Κάτια" και, γενικά, η Έλλη Στάη παρουσιάστηκε άνετη, αυθόρμητη, θαρρετή και φινετσάτη όπως τη θυμόμαστε, με το εξαιρετικό της λέγειν και τρανταχτά και ατράνταχτα επιχειρήματα, εφάμιλλα του συνήθη πρωταγωνιστή στο μακράν καλύτερο δελτίο ειδήσεων όλων των ελληνικών καναλιών. Στο τέλος, γιατί δυστυχώς κάποια στιγμή απαρέγγλιτα έρχεται και το τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε:

"Τώρα, για να αποδεσμεύσουμε την Έλλη μας, θα τής υποβάλλω μια τελευταία ερώτηση"...

Και η Έλλη αμέσως απάντησε με πλατύ χαμόγελο:

"Να με αποδεσμεύσετε ναι! Να μη μείνω εδώ περισσότερο και σάς φάω τη δουλειά"!...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην ανταπάντησή του, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ερμήνευσε ό,τι και πάρα πολλοί τηλεθεατές σίγουρα θα σκέφτηκαν: "Να μείνεις, μακάρι! Μακάρι να μείνεις εδώ, πολύ θα το ήθελα αυτό, κι ας μας φας τη δουλειά"!

Και εμείς, θα πούμε στην Έλλη Στάη, μέσα από αυτό το ιστολόγιο: Έλλη, να μείνεις και να συμπαρουσιάζεις το δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είστε και οι δυο καταπληκτικοί! Δώσατε δύναμη στο δελτίο, συνέπεια λόγου και ήρεμη έκφραση. Παραδώσατε μαθήματα υψηλής και πολιτισμένης παρουσίασης υπηρετώντας πιστά την αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο που η καλύτερη ατάκα σας, είναι: "Φιλτάτη η αλήθεια".

Άρτον και Θεάματα!

Υ.Γ.:Όταν αποδεσμεύτηκε η Έλλη Στάη, ο Νίκος Χατζηνικολάου συνομίλησε με τον υπουργό δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ακόμη αιωρούμενη στον αέρα του στούντιο μαγεία και κατάφερε να ξεγελάσει τον συμπαθή παρουσιαστή, παρασύροντάς τον να συμφωνήσει ότι καλώς διαφώνησε (ο Καστανίδης) με την ολομέλεια του Αρείου Πάγου σχετικά με το θέμα του εισαγγελέα Ζαγοριανού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν σκέφτηκε - τού διέφυγε πράγματι - ότι αν τα πράγματα ήταν όπως τα λέει ο Χάρης Καστανίδης, τότε το κράτος, κατά το δοκούν, θα υποδουλώνει συχνά-πυκνά τη δικαιοσύνη εκφοβίζοντας τους λειτουργούς της με το να τους προσάπτει κάθε λογής αστήρικτες κατηγορίες, θέτοντάς τους έτσι, έστω προσωρινά, εκτός μάχης... Α.& Θ.!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...