-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

17/3/10

Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο "Αξίζει να το δεις"

juliaalexandratouslides


Η πανέμορφη Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν πολύ αληθινή και πειστική στη συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου, νωρίτερα σήμερα. Μίλησε με ειλικρίνεια και σαν γυναίκα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Δεν αποδέχτηκε τις ηθικές κορώνες της παρουσιάστριας, αλλά ούτε και κοντραρίστηκε μαζί της σε καμία περίπτωση. Απλά, μ' ένα βλέμμα της, τη ρωτούσε σιωπηλά αν ισχύουν τα "πρέπει" ή μήπως είναι καιρός πια να αναθεωρήσουμε ορισμένα ταμπού;

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέσειε συνεχώς και παντοιοτρόπως τον κίνδυνο της ηθικής κατάπτωσης, η οποία θα ακολουθεί στο μέλλον την Τζούλια... Η τελευταία όμως, με τον τρόπο της, τής έδωσε να καταλάβει πως δεν έγινε και τίποτα σοβαρό και "άλλοι έχουν διαπράξει χειρότερα". Και τότε, η Τατιάνα είπε: "Εσύ, δηλαδή, το βλέπεις σαν παιχνίδι όλο αυτό"; Για να πάρει την ευφυέστατη απάντηση: "Δεν ξέρω, ίσως να με πείραξε λίγο και η σαμπάνια"!

Το κοινό στο στούντιο, χειροκρότησε θερμά την Τζούλια και παρατηρήσαμε πως απαρτιζόταν κυρίως από άτομα νεαρής (εφηβικής ή και προεφηβικής) ηλικίας. Μερικοί χασκογελούσαν, ζωντανό παράδειγμα του οπισθοδρομισμού της χώρας μας. Ευτυχώς πάντως, που δεν είμαστε Τουρκία - για να μην αναφέρουμε πιο ανατολικές περιοχές... Στο μεταξύ, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η Τζούλια έχει ήδη γυρίσει και δεύτερο - μεγάλου μήκους - DVD, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Με τις υγείες μας...

Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...