-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

14/3/10

Οι άγγελοι της τηλεόρασης


Άγγελοι υπάρχουν παντού. Σε κάθε επάγγελμα. Μπορεί ένας εργοδότης να συγχωρήσει τον υπάλληλό του ακόμη και για μια πολύ μεγάλη ζημιά που τού προξένησε στην επιχείρηση. Μπορεί ένας αρχισυντάκτης να διορθώνει ο ίδιος τα συνεχώς κακογραμμένα κείμενα ενός αρθρογράφου. Μπορεί ένας ελεγκτής να κάνει τα "στραβά μάτια" για τις παρανομίες μιας χήρας που κρατά ένα μαγαζάκι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μπορεί ένας φτωχός ο οποίος μέσα στο πορτοφόλι του έχει μόνο ένα δίευρω, να το δώσει σ' έναν ζητιάνο και να μην αγοράσει ψωμί για μια μέρα.

Άγγελοι υπάρχουν παντού. Ένα χαμόγελο στο δρόμο μπορεί να είναι χαμόγελο κάποιου άγνωστου άγγελου που περνά από μπροστά μας. Και μ' αυτό το χαμόγελο, να ομορφύνει η μέρα ολόκληρη, κάποιου ή κάποιων άλλων συνανθρώπων μας. Και άγγελοι υπάρχουν και στην τηλεόραση - όπως και στο ραδιόφωνο - να! Σαν αυτόν εδώ πάνω, στο βίντεο που θα δείτε. Σαν τον άνθρωπο με τα γένεια και τη χρυσή καρδιά, που βοηθάει με τον δικό του τηλεοπτικό τρόπο μια άτυχη κοπέλα να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η ιστορία είναι λίγο παλιά, αλλά δεν πειράζει. Τότε υπουργός ήταν η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά (κάποτε την ψήφιζε και ο γράφων........). Ετεροχρονισμένο λοιπόν, αλλά τι πειράζει...

Άρτον και Θεάματα!

Υ.Γ.: Σημειώνουμε πως η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου προβάλλεται κανονικά στον Άλφα, κάθε Τρίτη βράδυ. Και όχι δεν το λέμε αυτό για διαφήμιση. Τι διαφήμιση να χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι; Αυτοί αποτελούν διαφήμιση για εμάς τους υπολοίπους. Α.&Θ.
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...