-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

24/4/12

Ο πρόεδρος Πούτιν σε νέες (ροζ) περιπέτειες!


Σε ροζ μπελάδες και πάλι ο Ρώσος Πρόεδρος.

Δημοσιεύματα κατακλύζουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν είναι πια μαζί με την επί 29 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα. Οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τη γυναίκα του να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν πείθουν και δημιουργούνται νέα σενάρια που δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο, παραμονές της ορκωμοσίας του που θα γίνει στις 7 Μαΐου.

Το μέγα ερώτημα παραμένει γιατί η 54χρονη Λουντμίλα δεν εμφανίζεται πια στο πλευρό του συζύγου της. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αντέχει άλλο τις πικάντικες ιστορίες του. Δεν πρέπει να αισθάνεται τυχερή που λέγεται και γράφεται από το 2010 ότι έχει ένα γιο με την Alina Kabaeva, μία 27χρονη γυμνάστρια με καριέρα και στο χώρο του μόντελινγκ. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια άλλωστε η αγάπη του για τη γυμναστική. Υπήρξαν πολλές αναφορές ακόμα για μυστικό γάμο μεταξύ των δύο.

Ο Βλαντίμιρ διέψευσε τα πάντα, ήξερε πάντα να κρατάει την προσωπική του ζωή καλά φυλαγμένη και έτσι δεν έχουμε μάθει αν έχει τελειώσει αυτή η σχέση ή αν την «συνδυάζει» όπως δημοσιεύεται σε Ρωσία και Αμερική, με το τωρινό του αμόρε, την Άνα Τσάπμαν που ναι μεν τώρα είναι μοντέλο εσωρούχων αλλά στη ζωή της έχει προλάβει να υπάρξει και κατάσκοπος. Όταν αποκαλύφτηκε η δράση της το 2010 απελάθηκε από την Αμερική με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Τότε ήταν που ανέλαβε δράση ο Βλαντίμιρ Πούτιν ή Ιβάν ο Τρομερός όπως συνηθίζουν να τον ονομάζουν αφού οι κακές γλώσσες μιλούν για έναν άντρα ο οποίος φροντίζει να εξαφανίζει τις γυναίκες του, νόμιμες ή μη όταν τον δυσαρεστούν!

Επόμενο είναι μετά από όλα αυτά η νόμιμη σύζυγός του να εξαφανίστηκε. Είτε έγινε με δική της βούληση ή με απαίτηση του Πούτιν το επικρατέστερο σενάριο θέλει την πρώην αεροσυνοδό και επί 29 χρόνια σύζυγο του να έχει απομονωθεί σε ένα πολυτελή ξενώνα(!) αξίας 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, στον περίβολο ενός μοναστηριού στα σύνορα με την Εσθονία.

Πηγή: Star.gr

ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...