-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

15/11/09

Εξωγήινοι ή πείραμα του κράτους;


Άραγε πρόκειται για εξωγήινους ή για κάποιο πείραμα του κράτους; Γίναμε αυτόπτες μάρτυρες πριν από αρκετό καιρό - ήταν ακόμα καλοκαίρι - αλλά το σκεφτήκαμε πολύ πριν κάνουμε αυτή την ανάρτηση...

Τι άραγε είναι αυτό;

Έκανε θόρυβο σαν ένα συνηθισμένο αεροπλάνο. Μήπως είναι αεροπλάνο; Το άλλο που φεύγει ψηλά πετούσε εμφανώς πιο γρήγορα, αλλά μη φανταστείτε τίποτα υπερβολικό. Χάθηκαν και τα δυο αργά-αργά και δέκα λεπτά αργότερα δε φαινόταν τίποτα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τυχαία από ένα ανιψάκι μου που έπαιζε με το κινητό μου.

Αιφνιδιάστηκα...

Άρτον και Θεάματα!

Υ.Γ.:
Προσθέτω μερικές λεπτομέρειες - αν μπορεί να έχουν κάποια αξία. Εγώ βρισκόμουν μέσα στο σπίτι (όχι αυτό που βλέπουμε στην εικόνα, αυτό είναι το απέναντι σπίτι από εμάς) και όταν άνοιξα την πόρτα και βγήκα στη βεράντα, το πιο χαμηλά απ' τα δύο αντικείμενα είχε ήδη στρίψει και ακολουθούσε το άλλο. Υψωνόταν με σταθερή ταχύτητα, ενώ το άλλο χανόταν όλο και πιο πολύ. Το ανιψάκι είχε ήδη τραβήξει τη φωτογραφία και τώρα μού έλεγε: "Είναι πυροσβεστικά, θείε"! Όταν πήρα το κινητό για να φωτογραφίσω το δεύτερο που έφευγε - το πιο μακρινό δε φαινόταν παρά μόνο με πολλή προσπάθεια - στη φωτογραφία δεν μπορούσε πια να αποτυπωθεί τίποτα. Τα κινητά δεν έχουν καλή ποιότητα, ούτε τηλεφακό. Α.& Θ.
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...