-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

4/10/10

Το νέο ελληνικό Big Brother είναι γεγονός!


Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο «Big Brother», που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, ήρθε στην Ελλάδα έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!!
Η περιπέτεια ξεκινάει στον ALPHA!!!


Το 2001 κατέκλυσε την καθημερινότητά μας με πρόσωπα της διπλανής πόρτας, «χτύπησε» ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης, ξεσήκωσε αντιδράσεις και – το κυριότερο – άνοιξε την πόρτα για όλα τα υπόλοιπα reality shows, τα οποία έκτοτε κυριάρχησαν στην ελληνική τηλεόραση. Χθες, Κυριακή 3 Οκτωβρίου του 2010, το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Big Brother», ήρθε στον Alpha, κάνοντας μάλιστα την πιο εντυπωσιακή του πρεμιέρα παγκοσμίως. (Δείτε στιγμιότυπα στο πιο πάνω βίντεο).

Οι συντελεστές του ελληνικού «Μεγάλου Αδερφού» υπόσχονται στο κοινό 100 ημέρες γεμάτες δράση, αγωνία, έντονα συναισθήματα και ανταγωνισμό μεταξύ των 14 παικτών που ήδη βρίσκονται μέσα στο «σπίτι» προκειμένου να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Η ανανεωμένη εκδοχή του «Big Brother» περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να συμμετέχουν σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες και να αντιμετωπίζουν προκλήσεις, ενώ στο «σαλόνι» υπάρχει και ειδικό τηλέφωνο με το οποίο ο Big Brother μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνεί μαζί τους.

Στο πρώτο live show που παρακολουθήσαμε, η πάντα εντυπωσιακή (και αδυνατισμένη) Ρούλα Κορομηλά έδωσε το πανηγυρικό έναυσμα της νέας reality περιπέτειας. H παρουσιάστρια σύστησε στους τηλεθεατές τούς 14 παίκτες και μίλησε τόσο μαζί τους όσο και με τους συγγενείς τους, κάνοντας την πρώτη γνωριμία με τα πρόσωπα που κατά πάσα πιθανότητα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού. Δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά ο Παύλος Σταματόπουλος, πρόσθεσε τη δική του ξεχωριστή πινελιά στις υποδοχές των παικτών και σε κάθε live από εδώ και στο εξής θα μάς δίνει πληροφορίες για τη διαμονή των συμμετεχόντων στο σπίτι και όχι μόνο…

Σημειώνουμε ότι, το σπίτι του «Big Brother» είναι ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό οίκημα 400 τ.μ., με κήπο 300 τ.μ., μια μεγάλη πισίνα καθώς και έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο 375 τ.μ. που ονομάζεται Arena και θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των παικτών.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που μπορεί να κερδίσει μέχρι και 200.000 ευρώ; Το ιστολόγιό μας «Άρτον και Θεάματα!» θα παρακολουθήσει όλη τη «δράση» και με συχνά αφιερώματα θα σκιαγραφεί πρόσωπα, καταστάσεις, ειδύλλια και ό,τι άλλο! Μείνετε εδώ λοιπόν, τα σπουδαία έρχονται!...

Ακολουθούν μερικά βίντεο από προηγούμενες εκδόσεις του ελληνικού «Big Brother», που όλοι αγαπήσαμε:





ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...