-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

29/9/09

Ο Ρόμποκοπ Γιώργος Καρατζαφέρης τα είπε χύμα στο Alter


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα είπε χύμα και τσουβαλάτα!... Ο Νίκος Χατζηνικολάου έμεινε με το στόμα του διάπλατα ανοιχτό απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόμποκοπ Γιώργος είπε: "Η Ντόρα θα γίνει αρχηγός της Νου-Δου(!), ο Παπανδρέου θα γίνει πρωθυπουργός(!) και ο Καραμανλής θ' ανέβει στο θώκο του Παπούλια(!)". Ήγουν τουτέστιν, θα γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.

Και δεν αρκέστηκε μόνο σ' αυτά, ο τέως. (Τέως δημοσιογράφος, βέβαια)... Τόλμησε να ξεστομίσει ακόμα ότι, "ο Καραμανλής τα έκανε πλακάκια με τον Παπανδρέου, ώστε όταν παραδώσει την εξουσία να εξασφαλίσει ταυτόχρονα ατιμωρησία, για το σύνολο των παρανομιών και των σκανδάλων της κυβέρνησής του(!)".

"Πες τα όλα αγόρι μου, πες τα όλα!", έλεγε συνεχώς από μέσα του ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με την πραγματικά υψηλή ευφυία του παγίδεψε τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο απροσδόκητο αυτό προεκλογικό του παραλήρημα.

Το επίχρισμα: Όλα όσα είπε ο Ρόμποκοπ Γιώργος, τα είχαμε σκεφτεί εμείς πρωτύτερα. Και όχι μόνο εμείς! Όλη η Ελλάδα, μαζί μας!...

Καλή ψήφο, αν σάς βαστάει!!!

President


Άρτον και Θεάματα!
ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...