-->

Σελίδες

Get Adobe Flash player

27/5/12

Η Lady Gaga ακύρωσε συναυλία της στην Ινδονησία, ύστερα από απειλές


Οι συντηρητικοί είχαν απειλήσει με βία, εάν η Lady Gaga επέμενε να πραγματοποιήσει την συναυλία της – η οποία διαφημιζόταν στις αφίσες με τη λεζάντα «έτσι γεννήθηκα» – σε μια από τις πιο πολυπληθείς σε μουσουλμανικό στοιχείο χώρες, λέγοντας ότι, τα αποκαλυπτικά φορέματα και οι προκλητικές φιγούρες της τραγουδίστριας, μπορούσε να διαφθείρουν τους νέους.

Η αστυνομία αρνήθηκε να παράσχει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την σωματική ασφάλεια των καλλιτεχνών, εκτός και αν η Lady Gaga δεσμευόταν σε ένα σωρό πράγματα, κάτι που ασφαλώς δεν ήταν δυνατό κι έτσι από το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου Minola Sebayang εκδόθηκε ανακοίνωση ότι, «η συναυλία της 3ης Ιουνίου ματαιώνεται».

Ο δικηγόρος δήλωσε: «Ύστερα από τις γνωστές απειλές και προειδοποιήσεις, η πλευρά της πελάτισσάς μου, έδωσε την εντολή να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την ακύρωση της συναυλίας. Διότι δεν ετίθετο πλέον θέμα ασφάλειας μόνο για την ίδια, αλλά και για το κοινό που θα την παρακολουθούσε».

Στην Ινδονησία, ένα κράτος 240 εκατομμυρίων κατοίκων, αυτή η συναυλία εθεωρείτο ως το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός και αποτελούσε το αποκορύφωμα στην ασιατική περιοδεία της Lady Gaga.

Πηγή: The Guardian

ERA Kosmos - 93.6 FM Αθήναι Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...